Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.30%
Bitcoin
109.453,55 USDT
eth
ETH
2.65%
Ethereum
2.579,77 USDT
bch
BCH
2.45%
Bitcoin Cash
498,55 USDT
xrp
XRP
2.89%
Ripple
2,28 USDT
ltc
LTC
1.23%
Litecoin
88,00 USDT
bnb
BNB
1.13%
Binance Coin
662,21 USDT
sol
SOL
3.75%
Solana
152,49 USDT
avax
AVAX
4.32%
Avalanche
18,54 USDT
okx
  1. Haberler
  2. KKTC Cumhurbaşkanı Tatar GÜNSEL’i test etti

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar GÜNSEL’i test etti

featured
service

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’nin yerli otomobili GÜNSEL’i ziyaret ederek, gerçekleştirdiği test sürüşünün ardından seri üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

KKTC (İGFA) – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, GÜNSEL’i ziyaret ederek, KKTC’nin yerli otomobilinin seri üretim hazırlıkları ile ilgili bilgi aldı.

Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde bulunan GÜNSEL Üretim Tesisleri’ne gelen Cumhurbaşkanı Tatar’ı, Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel karşıladı. Test sürüş alanında GÜNSEL’in ilk modeli B9 ile test sürüşü gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tatar’a, sonrasında GÜNSEL’de yapılan çalışmalar, seri üretim hazırlıkları, gelecek projeksiyonları ve GÜNSEL’in ülke ekonomisine yapacağı katkıları anlatan detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Test sürüşü ve bilgilendirme toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Yakın Doğu Oluşumu Mütevelli Heyeti ve GÜNSEL Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, “GÜNSEL, ülkemize umut veren, yarınlara güvenimizi perçinleyen büyük bir projedir. Bu büyük projeye inanan, yatırım yapan ve bizlere umut olan başta Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel ve Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel olmak üzere Günsel Ailesi’ne ve elektrikli otomobil GÜNSEL’e emek veren mühendis ve tasarımcılara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel’in yaptığı sunumu “etkileyici” olarak tanımlayan Cumhurbaşkanı Tatar, “Gerçekleştirilen sunumu dinlerken ülkemizin geleceğine olan inancım katlanarak arttı. Ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni; teknoloji, otomobil ve mühendislik ihraç eden; gençlerimize nitelikli iş gücü imkanı sağlayan ve dış ticaret açığımızı kapatarak dış ticaret fazlası veren bir ülkeye dönüştürmek için verilen bu mücadele ve inançtan etkilenmemek mümkün değil” dedi.

GÜNSEL B9 ile gerçekleştirdiği test sürüşünün ardından, GÜNSEL mühendislerine de seslenen Cumhurbaşkanı Tatar, “Ülkemizin neler başarabileceğini gösterdiğiniz için hepinizle gurur duyuyorum” dedi.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kredi Memur ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -