Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
0%
Bitcoin
0,00 USDT
eth
ETH
0%
Ethereum
0,00 USDT
bch
BCH
0%
Bitcoin Cash
0,00 USDT
xrp
XRP
0%
Ripple
0,00 USDT
ltc
LTC
0%
Litecoin
0,00 USDT
bnb
BNB
0%
Binance Coin
0,00 USDT
sol
SOL
0%
Solana
0,00 USDT
avax
AVAX
0%
Avalanche
0,00 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Piyasalarda bugün

Piyasalarda bugün

featured
service

Ne Oldu?

  • Türkiye’de coronavirüs vaka sayısının bir önceki gün 27.671 kişi, hayatını kaybeden kişi sayısının ise 170 kişi olduğu açıkland
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile görüştü. Erdoğan’ın Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısına ilişkin olarak acil genel bir ateşkes çağrısında bulunduğu aktarıldı.
  • Borsa İstanbul tarafından BİST50 endeksinde yer alan paylarda 24/02/2022 ile 04/03/2022 tarihleri arasında uygulanan açığa satış işlemlerinde yukarı adım kuralının bugün de uygulanmasına karar verildiği açıklandı.
  • Kur Korumalı Mevduatta vadesi gelen mevduatlar için yenileme imkanı getirildi. Yapılan düzenleme ile yurt içi yerleşik tüzel kişiler için KKM’de dövizden TL’ye dönüş için en kısa vade 6 aydan 3 aya indirildi.
  • Putin: Yaptırımlar Rusya’ya savaş ilan etmek gibidir.
  • EPDK’ya elektrik alım fiyatlarına müdahalede bulunabilme yetkisi verilecek. Taslak halindeki düzenlemenin yakında TBMM’ye gelmesi bekleniyor.
  • ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Avrupalı müttefikleriyle Rusya’dan petrol ithalatını durdurmayı görüştüklerini açıkladı.
  • Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, bu yılın genelinde küresel enerji fiyatlarının etkileriyle enflasyonun yüksek seyretmesinin beklendiğini belirtti. 
  • İngiltere Başbakanı Johnson, Putin’e karşı 6 maddelik bir plan hazırladığını açıkladı
  • G7 ülkeleri Rusya’ya yaptırımlara devam kararı aldı.
  • Hazine ve Maliye Bakanlığının ödeme belgelerinde vadesi geçmiş vergi borçları ile yasal tevkifat ve diğer kesintilerin mahsubuna ilişkin “Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
  • Visa, Mastercard ve American Express Rusya ve Belarus operasyonlarına son verdi.
  • Ons altın 1.987, brent petrol 127 seviyesinden güne başlıyor.
     

Ne Olacak?

  • Yurt içinde Hazine Nakit Dengesi açıklanacakken, Almanya’da Perakende Satış verileri ön planda olacak.
  • Borsa İstanbul’un bu sabah negatif başlangıç yapmasını bekliyoruz.

Kaynak İnfo Yatırım
Hibya Haber Ajansı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kredi Memur ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -