Gündem

Paipurt farkı ile Karamürsel’ de 150 ye yakın daire tamamlandı

Karamürsel’de 150 daire, Paipurth ayrıcalığı ile yeni sakinlerini bekliyor

 

Paipurth İnşaat evleri ;  Bursa , Yalova ve Sakarya şehirleri gibi Marmara bölgesinin çok önemli ticaret ve diğer turizm merkezlerine de komşu konumdadır.

Paipurth İnşaat, Karamürsel’de yaklaşık 150 daire tamamlayarak yeni sakinlerine ayrıcalıklı bir konfor alanı sunuyor.

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde toplamda yaklaşık 150 daire tamamlayan Paipurth, sakinlerinin huzurlu ve rahat bir yaşam sürmesi için projelerine devam ediyor. Kocaeli ile Yalova’nın arasında bir köprü görevi gören Karamürsel ilçesi, aynı zamanda sahili ve eşsiz doğasıyla adeta Marmara’nın gözdesi haline geliyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığıyla bilinen Karamürsel’de yapılan konutlar, İstanbul’un kalabalığından sıkılan sakinlerin gözdesi olmaktadır. Paipurth ise Karamürsel’deki konutlar arasında en dikkat çekici hale gelmektedir. Huzurlu, rahat ve akıllı daireleriyle muadillerine kıyasla daha ayrıcalıklı ve kaliteli yaşam sunuyor.

Kocaeli, Yalova, İstanbul illerinin fay hattı üzerinde bulunuyor olması, akıllara “depreme dayanıklı mı?” sorularını getiriyor. Paipurth bu bilinç ile hareket ederek, projelerinin depreme dayanıklı olması noktasında hiçbir şekilde kaliteden ödün vermiyor. Deprem yönetmeliğine uygun şekilde kullanılan beton, depremde gelecek zararları sıfıra indirgiyor. Çok katlılıktan kaçınan Paipurth, bilinçli bir şekilde yapılarını inşa ediyor.

Paipurth İnşaat, her daim sakinlerinin huzurlu bir yaşam sürmesini misyon edinir. Projelerinde kalitesinden ödün vermeyen Paipurth’un yaşam kalitesi, muadillerinin yanında adeta bir yıldız gibi parlamaya devam ediyor.