Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
1.40%
Bitcoin
106.466,62 USDT
eth
ETH
1.34%
Ethereum
2.435,40 USDT
bch
BCH
4.08%
Bitcoin Cash
477,97 USDT
xrp
XRP
0.04%
Ripple
2,18 USDT
ltc
LTC
0.52%
Litecoin
84,94 USDT
bnb
BNB
0.76%
Binance Coin
643,92 USDT
sol
SOL
1.31%
Solana
146,13 USDT
avax
AVAX
-0.86%
Avalanche
17,89 USDT
okx
  1. Haberler
  2. Karamollaoğlu’dan 23 Nisan mesajı

Karamollaoğlu’dan 23 Nisan mesajı

featured
service

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM’nin kuruluşunun 102. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından kutlama mesajı yayımladı.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“23 Nisan 1920, bizler için büyük anlam ve değer taşıyan tarihi bir dönüm noktasını ifade etmektedir. 23 Nisan; ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında, aziz milletimizin topyekûn vatanına sahip çıktığı günü simgelemektedir. Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” cümlesinin şiar edinildiği İstiklal Mücadelemiz sırasında olağanüstü şartlar altında görev yapan Gazi Meclisimiz, üstlendiği ağır sorumluluğu mehabetine yakışır bir şekilde yerine getirmiştir.

#TBMM, bugüne kadar aldığı tarihi kararlarla milletimizin mukadderatını değiştirmiş ve Türkiye’nin bugününü ve yarınlarını şekillendirmiş; bu yönüyle de demokrasinin ve ulusal egemenliğin sembolü haline gelmiştir. Millet egemenliğinin tecelligâhı, Türkiye’nin bugününü ve yarınını temsil eden TBMM, dün olduğu gibi bugün de ülkemizin tüm sorunlarının çözüme kavuşturulacağı kurumdur.

Kurtuluşumuzun ve kuruluşumuzun ocağı TBMM’nin, problemlerimizin çözüme kavuşturulacağı yegane çatı olması gerektiğini düşünüyor ve bu nedenle “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.

Bir asırlık tüm kazanımlarımızı korumak, üzerine daha büyüklerini inşa etmek ve ortak sorunlarımız karşısında ortak sorumluluklarımızın olduğunun farkında olarak istişare zeminini geliştirmek adına yeni dönemde TBMM, yine önemli bir görev ifa edecektir.
 Çocuklarına bayram armağan eden bir ülke olarak dünyada müstesna bir yer edinen Türkiye olarak; hangi ülkede olursa olsun tüm çocukların savaş, açlık ve kargaşa ortamından uzak bir şekilde yaşamaları ise en yürekten temenni ettiğimiz konuların başında gelmektedir.

TBMM’nin açılışının 102. yıl dönümü vesilesiyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını ve Gazi Meclisimizin tüm üyelerini saygı ve rahmetle yâd ediyorum. #23NisanUlusalEgemenlikveÇocukBayramı’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu  bir gelecek temennisiyle; yarınlara dair umudumuz olan bütün çocukların gözlerinden öpüyorum.”
Hibya Haber Ajansı

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kredi Memur ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -