Loading...
tr usd
USD
-0.01%
Amerikan Doları
38,85 TRY
tr euro
EURO
0.90%
Euro
43,77 TRY
tr chf
CHF
0.55%
İsviçre Frangı
46,66 TRY
tr cny
CNY
-0.07%
Çin Yuanı
5,39 TRY
tr gbp
GBP
0.71%
İngiliz Sterlini
51,98 TRY
bist-100
BIST
1.33%
Bist 100
9.668,36 TRY
gau
GR. ALTIN
0.85%
Gram Altın
4.035,10 TRY
btc
BTC
-0.49%
Bitcoin
108.939,67 USDT
eth
ETH
-1.58%
Ethereum
2.558,20 USDT
bch
BCH
-4.37%
Bitcoin Cash
484,64 USDT
xrp
XRP
-1.62%
Ripple
2,24 USDT
ltc
LTC
-2.40%
Litecoin
87,97 USDT
bnb
BNB
-0.39%
Binance Coin
658,70 USDT
sol
SOL
-1.91%
Solana
152,48 USDT
avax
AVAX
-3.56%
Avalanche
18,45 USDT
okx
  1. Haberler
  2. TOBB Ata’nın huzurunda

TOBB Ata’nın huzurunda

featured
service

Mehmet UZEL (ANKARA İGFA)
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TOBB Genel Kurul Başkanı Hüseyin Çevik, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı: “Büyük Atatürk, 79’uncu Genel Kurulumuz öncesinde huzurunuzdayız. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yöneticileri ve delegeleri olarak, milletimizin büyük hedeflerine ve aziz hatıranıza layık olabilmek adına var gücümüzle çalıştığımızı arz etmek isteriz. Bu yıl cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında olmanın da heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu topraklarda kader birliği yapmış milyonların en güzel ortaklığıdır. En aziz eseridir.

Bizler, “Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” sözüyle yola çıkanların, bitmiş-tükenmiş denirken, küllerinden yeni bir devlet kurmayı başaranların çocuklarıyız. Çok büyük mücadelelerle elde edilen kazanımlar, ancak aynı kararlılık ve sahiplenmeyle korunur ve yaşatılır.

Bizlere düşen görevde Türkiye Cumhuriyeti’ni huzur ve refah dolu yarınlara ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışmaktır. Ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapmak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de her alanda dünyada söz sahibi olmak zorundayız. Bizlere yakışan budur.

Aziz Atatürk, Emanet ettiğiniz Cumhuriyete ve ilkelerinize sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu vatan bizden öncekilerin olduğu gibi, bizim ve bizden sonrakilerin de en mukaddes değeridir. Asla yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. Ruhunuz şad olsun”.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sorumluluk Reddi Beyanı:

Pellentesque mauris nisi, ornare quis ornare non, posuere at mauris. Vivamus gravida lectus libero, a dictum massa laoreet in. Nulla facilisi. Cras at justo elit. Duis vel augue nec tellus pretium semper. Duis in consequat lectus. In posuere iaculis dignissim.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Kredi Memur ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Kurumsal Web Tasarımı - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Gündem - Kadın Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Sohbet Odaları - Takipçi satın al - E-Pin Satış -